Velkommen hjem!

Mange har ventet i flere år på at leilighetene på Sjøkanten Park skal bli salgsklare.
Nå er endelig muligheten her!

Vi har gleden av å presentere nye leiligheter på Sjøkanten Park. Her bor du rett ved vannkanten!

Leilighetene ligger i vakre sjønære omgivelser med en flott park som følger boligene mot vestsiden, helt ned mot vannet.

Sjøkanten Park består av totalt 161 leiligheter fordelt på 5 punkthus. Hus A, B, C, D og E.

Prosjektet vil holde en høy standard, og det er lagt et stort arbeid ned i å lage gode planløsninger som er tilpasset tilbakemeldinger vi har fått fra mange interesserte kjøpere.

Det tilbys leiligheter i flere størrelser og prisklasser. Leilighetene bygges etter strenge krav til kvalitet, god standard, gjennomtenkte planløsninger og spennende arkitektur.

Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren for en ny, mer aktiv livsstil. På Sjøkanten Park ligger alt til rette for en mer aktiv hverdag. En ideell beliggenhet for deg som er glad i kajakkpadling og sykling. Vi bygger egen kajakkgarasje og sykkelverksted som du vil ha stor glede av. Her bor du sentralt med et rikt kulturelt og kulinarisk tilbud rett utenfor stuedøren, med Stavanger Sentrum bare noen minutters spasertur unna!

Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man gjerne ny energi og livskvalitet.

Vi ønsker deg og dine nærmeste velkommen hjem!

Nye leiligheter på bryggekanten
Hvilken passer best for deg?

Ingen av våre boligkunder er like. Derfor har vi laget flere varianter av leilighetene på Sjøkanten Park. Vil du ha større stue, eller er størrelsen på soverommet viktig for deg? På Sjøkanten Park velger du den leiligheten som passer best for deg.

Viktigst av alt er at du skal like stedet du bor. Derfor legger vi listen litt høyere når vi velger kvalitetene vi tilbyr i nye boliger. Leilighetene leveres med gulvvarme, her er ingen skjemmende radiatorer. Vi leverer kvalitetskjøkken fra Sigdal i moderene eller klassisk stil. 1-stavs eikeparkett er standardleveranse på alle gulv, og på badeværelse leveres tidsriktige kvaliteter i god håndverksmessig utførelse. Balkongen til leiligheten din er antakelig større enn du vil finne i andre nye boligprosjekter.

Vi tilbyr godt gjennomtenkte og arealeffektive leiligheter fra 40 til 152 kvm. Finn den som passer best for deg ut ifra størrelse, planløsning og pris.

En ny leilighet på Sjøkanten Park
leveres med gode materialvalg

Alle leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon.

Flere av leilighetene får gasspeis. Gass er en lun, sikker og brukervennlig varmekilde, som du fort blir fortrolig med og glad i. Du kan velge mellom flere typer peisomramming. Gasspeisene leveres med fjernkontroll og timer. Leiligheter med gasspeis har mulighet til eget uttak for gassgrill på balkong eller terrasse, mot tillegg i pris.

Kvalitetskjøkken fra Sigdal leveres med integrerte hvitevarer uten tillegg i pris. Velg mellom en klassisk eller moderne stil på ditt nye kjøkken.

Det leveres 1-stavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom som tåler gulvvarme. Gang/hall leveres med parkett i eik som i oppholdsrommene for øvrig. Det kan velges utvalgt flis i gang og bod i stedet for parkett, uten tillegg i pris.

På bad, gang/hall leveres downlights som belysning i himling.

Alle oppganger og innvendige fellsearealer får et tiltalende og representativt preg. Port-telefonen vil ha mulighet for kamera, slik at du ser hvem som ringer på.

Bo sentralt i grønne omgivelser

Beliggenhet rett ved bryggekanten og den nye sjøparken preger bomiljøet rundt din nye leilighet. Vi har også lagt mye omtanke i utformingen av gårdsrommet mellom byggene, de skal gi deg følelsen av å «komme hjem». Vi håper du setter pris på store, romslige balkonger, som gir god plass til hele familien og gjester som kommer på besøk!

Du skal like stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området rundt er viktige – de påvirker deg og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme!

Moderne og gjennomtenkt for din trivsel

Det er en egen følelse å flytte i ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt og tidsmessig.

Kjøp av ny leilighet er en klok investering, hvor boligens kvaliteter ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Sjøkanten Park gir deg alle disse bekvemmelighetene i bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av eksklusive materialer som trekledning, tegl, stål og glass. Dette gir husene et eksklusivt, lunt og representativt preg.

I vår kontakt med interessenter, har mange ønsket seg en leilighet med stor, attraktiv balkong. Vi har virkelig lagt oss i selen for å kunne tilby dette.

Alle priser på Sjøkanten Park er faste – ingen hektiske budrunder eller høye omkostninger. Våre meglere er mer enn gjerne behjelpelig med å guide deg igjennom de ulike leilighetstypene, slik at du finner den som passer best for deg!

Aktiv livsstil på bryggekanten

På Sjøkanten Park bor du i en bydel som har hatt stor utvikling de senere år. Flere har funnet sitt nye hjem i området som har vokst frem til å bli et populært samlingssted. Her arrangeres markeder, konserter og byfester. Tou Scene med sin kunst, kunnskaps- og ressursarena ligger et stenkast unna. Med sjøen som nærmeste nabo er det kort vei til fine kajakkturer eller et forfriskende bad!

Det tilrettelegges for egen kajakkgarasje og sykkel- verksted i prosjektet. Sameiet vil disponere egne kajakker og el-sykler til glede for alle beboerne.

Bilen står trygt forvart i parkeringsanlegg, med heis til alle etasjeplan. Det er gode barnehage- og skoletilbud i området.

Sett ditt eget preg på drømmekjøkkenet

Nytt kjøkken er en stor begivenhet, fordi kjøkkenet er en viktig del av hjemmet. På Sjøkanten Park kan du velge mellom et klassisk Herregårds kjøkken med profilerte fronter, eller Horisont som har en moderne look med slette fronter og innfreste grep som markerer kjøkkenets rene linjer.

Det nye kjøkkenet ditt er av god kvalitet fra Sigdal. Begge kjøkken leveres i hvit som standard, med hvitlasert eik eller sort homogen- laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer leveres fra Siemens. Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, ferdig montert tilpasset kjøkkenet ditt.

Velg mellom ulike farger og mønster på laminat benkeplate, uten tillegg i pris.

Du kan velge blant flere spennende farger av kjøkkenfronter på ditt nye kjøkken, mot et tillegg i pris.

Det vil bli gitt muligheter for utallige tilvalg og tilpasninger i egne møter med kjøkkenleverandøren.

Arkitekten om
Sjøkanten Park

Som arkitekt hører det til sjeldenhetene at man får en oppgave der tomten har umiddelbar nærhet til sjøen samtidig som den har en historisk kontekst. Den gamle industritomten befinner seg i et nabolag i transformasjon og den nye bebyggelsen ønsket vi skulle reflektere dette.

Beliggenheten

Med sjøen som nærmeste nabo var det hele veien viktig å etablere leiligheter der utsikt mot havet er i fokus. Balkongene er strategisk plassert slik at man kan se vannet forandre farge etter været, og sette pris på en god kopp kaffe med sjøluft og sol. Bebyggelsen i seg selv danner et tilbaketrukket opphøyet gårdsrom der man kan møte naboene sine, lufte hunden eller la barna leke. Luft mellom bygningskroppen etablerer ulike utsiktspunkter og kontakt med både park og sjø. Nærmiljøet har tilbud for barn, butikker, spisesteder og kulturtilbud. Samtidig er man et steinkast fra sentrum.

Arkitekturen

Boligbyggene er delt inn i 5 bygningskropper med en variert leilighetsmiks. Man bor praktisk med innkjøring til en underjordisk parkeringskjeller og et bilfritt uteområde der barn kan leke trygt.

Alle leilighetene har store uteplasser, enten i form av markterrasser, balkonger eller takterrasser. Byggene har skråtak med referanse til de gamle pakkhusene langs vannkanten, men med en moderne tolkning. De er strammet opp og oppføres i enten tegl eller tre med kontraster i stål og glass. Byggene skiller seg fra hverandre i farge og kledning, noe som skaper egenart til hvert bygg.

Leilighetene er praktiske med tilgang til heis, og alle har tilgang til uteplass via stue/kjøkken. I dette prosjektet er det en stor variasjon av leilighetstyper så her skal det være mulig å finne ditt nye hjem, uansett behov.

Nabolaget og parken

Du kan velge fritt om du ønsker å trekke deg tilbake på balkongen eller være ute i de store felles uteområdene. For å kunne bidra med mer enn bare en bolig er det planlagt kvaliteter som kajakkbod, sykkelverksted, redskapsbod for hagearbeid og fellesareal til ønsket bruk. På denne måten får man ekstra kvaliteter og en mulighet for økt samholdsfølelse mellom beboerne.

Med alle disse kvalitetene har dette prosjektet alle forutsetninger for å lykkes.

Tina Therese Torgrimsby
Arkitekt / Assosiert Partner

Daniel Johansson Lie
Arkitekt

Landskapsarkitekten om
Sjøkanten Park

Prosjektet Sjøkanten ligger sentralt i østre bydel, i forlengelse av Stavanger sentrum, med direkte sjøutsikt og en ny Bydelspark, kalt Sjøparken, som nærmeste nabo. Her møtes by og fjord i et offentlig blågrønt parkrom, med rekreasjonsmuligheter og oppholdsplasser i grønne omgivelser, helt ut til vannet. Formålet med landskapsprosjektet er å skape gode, inspirerende uterom for kommende brukere og beboere i området. De nye byrommene, gårdsrom og bydelsparken (Sjøparken) vil få stor betydning for bylivet i området. Her skapes attraktive og tilgjengelige byrom og rekreasjonsområder som knytter seg til byens nettverk og som tilbyr mulighet til opphold og møteplasser med et godt lokalklima.

Utformingen av gårdsrommet er inspirert av landskapet i og rundt Stavanger. Frodige grønne lommer med stedegen vegetasjon, inndeler gårdsrommet til flere oppholdsrom i ulike størrelser. Det kuperte terrenget i vegetasjonen bidrar til den romskapende følelsen av å være omgitt av det grønne. Det fungerer også som en mer naturlig overgang mellom de private markterrassene og fellesarealene, i tillegg til integrerte levegger som gir ro. Gårdsrommet ligger hevet over Sjøparken og gir god utsikt mot parken og fjorden. Bebyggelsen omkranser gårdsrommet og bidrar til et intimt og velproporsjonert aktivitets- og oppholdsrom for beboerne.

I den sørlige delen anlegges lekearealer med sklie og klatrenett i fjellskråningen, for variert lek i naturlige omgivelser. Like ved ligger sandlekeplassen integrert i dekket sammen med en større oppholdsplass for alle aldersgrupper. Gjenbruk av store lokale steiner og tømmerstokker gir naturlige elementer til hvile og lek sentralt på plassen og langs flere av plantebedene. Mot nordøst og nordvest er det formgitt generøse amfitrapper som leder vei ned til sjøparkens nettverk av stier. Her kan man sitte og nyte ettermiddagssolen med sjøutsikt, eller spasere ned til vannkanten som ligger et steinkast unna. Amfitrappene inneholder også direkte adgang til felleslokaler hvor man raskt og enkelt kan hente ut en kajakk for å ta en morgentur på fjorden. Trær og vegetasjon er vevet inn i trappen og gir følelsen av å sitte i en naturlig fjellknaus med trekronene over deg, – og vakker utsikt foran deg.

Ambisjonen er å gi de som bor her tilhørighet, gjennom en nyfortolkning av landskapet rundt Stavanger. Med utformingen av inspi- rerende, grønne uterom, i naturlig sammenheng med Sjøparkens mange kvaliteter og opplevelser – ønsker vi at Sjøkanten kan bli et godt hjem gjennom hele livet.

Marcus Innvær
Arkitekt

Sikkerhet for gjennomføring

Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, det er det viktig at du føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Bak prosjektet på Sjøkanten Park står Profier AS, en anerkjent aktør i det norske boligmarkedet.

Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 7.000 boliger og over 650.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard.

Selskapet har sunn økonomi og solide eiere.

Antall ferdigstillelse/innflytting for Sjøkanten Park vil være 1. kvartal 2024.